Blogger Widget

tirsdag den 21. maj 2019

Avernax Festival 2019 i Mod Strømmen


Det kører i smør for Avernax. Billetterne til årets festival blev udsolgt på under ét minut, da de blev sat til salg i november. På det tidspunkt var der endnu ikke offentliggjort et eneste musiknavn. Enten må publikum stole fuldt ud på bookinggruppens dispositioner eller også må der være andre ting, der trækker folk til Munke Strand på Avernakø?  Én af dem kunne eksempelvis være, at Avernax er en såkaldt all inclusive festival. Hvilket ganske kort vil sige, at man for billetprisen får musik, måltider og øl og sodavand ad libitum under hele festivalen.

Lokalområdet har også taget mod den tre år gamle festival med kyshånd. Avernax har modtaget en pris som ’Årets Event’ af Vores Faaborg & Egn ”for veltænkt, gennemført og velpromoveret event, der viser nye måder at skabe stærke oplevelser”. Albani Fonden har ligeledes tilgodeset festivalen med 250.000 kr. Det kører i smør for Avernax.

Men hvilken musik kan publikum så se frem til at høre i dagene 8. - 11. august? Dét og meget mere kommer vi formentlig forbi, nu på torsdag, kl. 18.00. Stil ind på enten 98.9 FM eller via Tunein eller den direkte livestream.

Ingen kommentarer: