Blogger Widget

tirsdag den 7. maj 2019

No Nose i Mod Strømmen


Selvom No Nose på det seneste har spillet adskillige koncerter, er det endnu ikke lykkes mig at høre dem live.  Men som Dan Turèll, her i en lettere omskrevet version, har sagt, så ”lykkes alt i en gasovn, og alt ender med en Lilly-model.”. Med andre ord, så har jeg til alt held muligheden for det et par gange i den kommende måneds tid.  Første gang er til Klub Luk Røven i Råhuset på Onkel Dannys Plads, Kbh. V., lørdag d. 18. maj, hvor trioen spiller sammen med Chainsaw Eaters. Og så har jeg såmænd ligeledes chancen, torsdag d. 13. juni, hvor de varmer op for Gorilla Angreb i Underwerket på Valgårdsvej 2 i Valby.

No Nose spiller ”OUTERSPACESHITRAVEROCK!!!!!!!!!!!!!” eller i den lange form "freaky deaky lance dance sci fi punk rave rock from the outer regions of space roasted by the fire of the center of the planet". Hvis det ellers giver mening? Debutalbummet, der kort og ganske beskedent hedder ’No Nose’ har efterhånden ligget et stykke tid på Bandcamp. Via Funeral Tapes får man imidlertid snart mulighed for at anskaffe sig et båndeksemplar. Om dét når frem til én af de forestående koncerter, ved jeg dog ikke.


Hvorom dette handler, så kommer No Nose forbi Mod Strømmen, nu på torsdag, d. 9. maj. Stil ind kl. 18.00, på enten 98.9 FM eller via Tunein eller den direkte livestream.

Ingen kommentarer: