Blogger Widget

onsdag den 18. september 2019

Neem i Mod Strømmen


Det er alene med debutsinglen, ’Love Has To Be Reinvented’, i bagagen, at den unge københavnerkvartet Neem kommer forbi Mod Strømmen i morgen. Til trods for den unge alder, er bandet dog ikke helt grønne bag ørene, da et par af medlemmerne ligeledes slår deres folder i postrockbandet Himmelrum og elektropoporkestret Gaiya.  

I en rådvild stund over, hvad Neem egentlig er for en størrelse, bad jeg, et par musikkyndige venner om at bedømme og pege på musikalske inspirationskilder til ’Love Has To Be Reinvented’. Den mailkonversation har dog indtil videre ikke ført andet med sig, end en ord- og billedeveksling om og af monokler. Om d’herrer heller ikke er helt sikre på, hvad vi har med at gøre, aner jeg med andre ord ikke. Men for lige at sætte en form for ord på singlen, så er det alt andet lige støjrock spædet op med et stænk postrock.  Når jeg skriver postrock, har det at gøre med de temposkift, der sker undervejs, og som måske mest af alt minder mig om noget, der kúnne være lavet i nullerne. Det er det ikke. Det er fra i år.


Stil ind i morgen, d. 19. september, kl. 18.00 på enten 98.9 FM eller via Tunein eller den direkte livestream. Neem har lovet overraskelser.

Ingen kommentarer: