Blogger Widget

tirsdag den 7. september 2021

Næste Klub Soja. Hernia og Whistler

”HERNIA (københavner-debut) spiller nostalgisk og støjende ‘alternative’ rock / power‐pop med flydende guitarer og vokalmelodier koblet med rastløse, hurtige trommer. Inspirationen stammer fra 80'er/90'er guitarbands som Hüsker Dü, Dinosaur Jr. og Nirvana. HERNIA blev til under et ophold i Australien i 2020, hvor Malte Hill, den tidligere frontfigur fra det danske punk-rock fænomen Molly, besøgte sine venner fra Dune Rats. Det pludselige udbrud af Covid‐19 vendte op og ned på Maltes tur, og han måtte til sidst tilbringe 10 dage i isolation. Så med alt den uventede tid til rådighed begyndte han at skrive og optage, og således kom HERNIAs debut‐EP til verden i et lille skur i Berrara, New South Wales.

De øvrige medlemmer af HERNIA har også bagkataloget i orden: Mads Folmer (Halshug, Bleeder, mv.), Karsten Dines (Strawberry Slaughterhouse, Vomit Supreme, Horrorpops) og Tobias Elmsdal (Molly, De Rå mv.)

WHISTLER spiller akut tilfredsstillende poprock, musik til den øjeblikkelige nutid, centreret om sanger og sangskriver Louis Scherfigs tekster. Vi kommer omkring temaer som science fiction, virkelighedens hierarkier, tyngdekraft, sociale spændinger, kærlighed og andre metafysiske problemer.

WHISTLER blev dannet i 2019 og udgav sidste år debutpladen ‘Blow Torch Social’ på Part Time Records – en plade kendetegnet ved melodisk og lyrisk fremdrift. Opfølgeren til ‘Blow Torch Social’ er indspillet og forventes ude tidligt i 2022.”

- stjålet fra Klub Sojas facebook-side

Ingen kommentarer: