Blogger Widget

lørdag den 4. maj 2013

Oldtimer med alzheimer


Hukommelsen er ikke hvad den har været. Flere af de seneste indlæg har også været irrede. Kim Gordon er fyldt 60, Willie Nelson 80. George Jones er død som 81-årig. The Rolling Stones fejrer 50-året for deres første koncert med en turné.

Oldtimer kommer sig af, at jeg kom til at tænke på en aften/nat i Ungdomshuset, Jagtvej 69, hvor blandt andet City X og President Fetch spillede. Måske var Heatfarm også på programmet? Aftenen blev under et annonceret som ’Oldtimeraften’. Så blev de tilstedeværende ligesom sat på plads! Jeg kan bare ikke huske, hvornår det var? Det er så her, at alzheimer træder ind i billedet.

Den 16. maj får Mod Strømmen besøg af norske Honningbarna. Eller det vil sige, d. 16. maj er Honningbarna i England. Vi optog udsendelsen i går eftermiddags, hvor punkrock-kvintetten havde et par timer fri, før de skulle på scenen ude på BETA. Senere i aften går det løs på Gimle i Roskilde. Glæd jer. Både til i aften, men også til d. 16. maj. Programmet tog nemlig en drejning, der kom bag på studieværten. Med telefonopkald hjem til Norge og dilemmaer af eksistentiel karakter.   

Som noget af det første var Honningbarna en tur i Hortlax i det nordlige Sverige med skatepunk-bandet Randy (The Band). ’Dirty Tricks’ er fra albummet, ’Welfare Problems’, som kom i 2003.


Jeg har regnet lidt på det med Ungdomshuset og er nået frem til, at det må have været i 2002.

Ingen kommentarer: