Blogger Widget

tirsdag den 21. januar 2020

Vinter og forår 2020 på spillestedet Alice i Mod Strømmen


Udsolgt, udsolgt. Måske dét bare er mig, men melder det lille spillested på Nørre Allé ikke oftere og oftere ud om udsolgte shows? Eller er det fordi, at jeg søger på de mest populære koncerter? Vi nåede eksempelvis ikke at få billetter til Richard Dawson fra Newcastle + Burd Ellen fra Glasgow, det samme gælder for de to aftener med Bleeder. Til gengæld har vi billet til udsolgte Lula Pena fra Portugal, og til formentlig snart udsolgte Juana Molina fra Argentina.

Vinterjazz-programmet tegner også til at blive et trækplaster. Jeg har i al fald allerede sat kryds ud for BaBa ZuLa, The Legendary Pink Dots, Nahawa Doumbia og Moor Mother. Et par af de navne, kan jeg allerede give den varmeste anbefaling, da jeg har hørt dem tidligere. I går annoncerede Alice, at Mats Gustafsson og husguitaristen Thurston Moore kommer forbi til marts, og lur mig om spillestedet ikke har mere i posen til os?

Lyt med, når bookerne Andreas Korsgaard Rasmussen og Peter Hvalkof kommer forbi Mod Strømmen på torsdag, d. 23. januar. Stil ind, kl. 18.00, på enten FM 98.9 eller via den direkte livestream eller TuneIn. Tak.

Ingen kommentarer: