Blogger Widget

fredag den 19. januar 2007

The Magic Bullet Theory i Mod Strømmen

Er ’London Calling’ med The Clash, det bedste album der nogensinde er udgivet? Hvad får man hvis man parrer Tamla Motown med AC/DC? Og hvordan lader man sig inspirerer af Charles Bukowski´s drikfældige socialrealisme? Lyt med, når Mod Strømmen (98.9 FM / 98.8 Hybrid) torsdag d. 25. januar kl. 18.00, får besøg af The Magic Bullet Theory.

I oktober 2006 kom The Magic Bullet Theorys andet album ’Love aka Sugar’ på det engelske selskab Naz Recordings. Hvis man skal nævne et ledemotiv på pladen, må det være kærlighedens uransagelige boulevarder, biveje og blindgyder. Når det er sagt, er det også et album der emmer af garagerock og blues. Vi har altså, at gøre med en gruppe, hvor guitaren er det foretrukne instrument. Det kan vi på Mod Strømmen både nikke genkendende, som anerkendende til.

Stil ind torsdag d. 25. januar, kl. 18.00. Det kan være, vi får at vide, hvorfor bandet har kaldt sig The Magic Bullet Theory. Redaktionen bekendt kunne det måske have noget, at gøre med likvideringen af den amerikanske præsident John F. Kennedy i 1963?

Ingen kommentarer: