Blogger Widget

fredag den 4. januar 2008

Roskilde Festival 2007 i Mod Strømmen

Torsdag d. 10. januar, kl. 18-20 (98.9 FM /98.8 Hybrid), står endnu et af radioprogrammet Mod Strømmens faste indslag for døren. Vi ser tilbage på Roskilde Festivalen 2007. Normalt ville vi have gjort det i løbet af efteråret, men da vor sendesituation på det tidspunkt var lig nul, bliver det altså først nu.

Måske, det bare er denne bloggerkugle, der ikke kan finde dem, men hvor er de sider med de kunstnere, som festivalen har præsenteret gennem årene på Roskilde Festivalens nye hjemmeside?

Ekstra, ekstra. Nedenstående er fundet på Roskilde Festivalens side, godt og vel en halvtimes tid efter, at indlæggget blev lagt her på bloggen. Vi må vente.

"Vi vil naturligvis også præsentere de 37 foregående festivaler. Således venter en hel historie-sektion lige om hjørnet, hvor du kan læse mange skæve, skøre og interessante historier fra de forgangne år, kigge på festivalplakater, læse festivalaviser, se spilleplaner og klikke dig rundt blandt de mange tusindvis af navne, der har optrådt på Roskilde Festival."

Lyt med torsdag, kl. 18.

Ingen kommentarer: