Blogger Widget

lørdag den 19. januar 2008

Fædrenes synder

Der er sagt og skrevet meget om børn af populære musikere, som prøver at gå i mor eller fars fodspor. Ingen nævnt, ingen glemt, og dog, hvorfor indlede på denne facon, uden at have et mål med det? Vi vender lige tilbage til et sæt brødre, Peter J. og Jamie Perrett, sønner af Peter Perrett. Sidstnævnte spillede sidste år en del job med sit gamle band The Only Ones.

Men hvorom dette handler, så spurgte Pete Doherty i 2004, Peter J. Perrett om, han ville spille bas i The Babyshambles? Derefter gik der ikke lang tid, før Doherty var flyttet ind hos familien Perrett, og lillebror Jamie kom med på guitar. Brødrene turnerede med The Babyshambles, men på grund af den måde, som Doherty har valgt at leve sit liv, begyndte brødrene hurtigt at se mindre og mindre til ham. Altimens de kunne læse mere og mere om ham i sladderbladene.

I stedet dannede Perrett-drengene bandet Love Minus Zero. Ikke som "a homage to Bob Dylan but more of a statement of intent", som det hedder på dets MySpace-profil, hvor det ligeledes er muligt, at downloade 'Psychobaby', 'Watery Eyes' og 'Ten Watt Town', der er lig med kvartettens første single. Skulle hilse og sige, at det er godt.

Ingen kommentarer: