Blogger Widget

fredag den 4. oktober 2013

‘It’s All About Dirty Grass’. Crowdfunding


Klart win win. Her er der ikke noget med at smide gode penge efter dårlige. Eller hvad det nu hedder, når økonomer for lov til at udtale sig om, snart sagt alt, i aviser og på tv. Dirty Grass, der bestod af Morten Aron, Henrik ’Hobbitt’ Klitstrøm, Sigurd Djurhuus og Claus Rosenblad, eksisterede knapt et år i slutningen af nullerne. På det tidspunkt, havde alle været aktive på den københavnske garagerock-scene, gennem adskillige år. Lad mig nævne On Trial, Ghost Rocket, Swing of Sahara, Tidsgæst og aktuelle Spids Nøgenhat. Dertil kommer en række konstellationer, der sikkert ikke siger særligt mange, særligt meget i dag.

I 2008 brugte kvartetten en weekend i et studie et sted midt på Sjælland, hvor de indspillede de syv sange, der forhåbentlig snart udkommer. Sangskrivningen var nogenlunde ligeligt fordelt mellem Morten Aron og Claus Rosenblad. Gruppen nåede kun at spille et enkelt job. Det var som support for Baby Woodrose, hvor de, hvis rygtet taler sandt, sønderflænsede publikum.


’Here Comes The Monster’ fangede om nogen den rå garagelyd, der var Dirty Grass’ kendemærke. Som en lille anekdote, kan jeg fortælle, at monsterhylene er frembragt ved, at alle fire brølede som besatte i hvert sit lange paprør.

Tracklisten:

1. Walk Away (Morten Aron)
2. Here Comes the Monster (Morten Aron)
3. (In the) Shadows of the Sun (Claus Rosenblad)
4. Demon Girl (Morten Aron)
5. Suck it to me (Claus Rosenblad)
6. Tomorrow it Might be (Claus Rosenblad)
7. Holly (Morten Aron)

I skrivende stund har crowdfundingen rundet 90% af de 10.000 kr, som er afsat til udgivelsen. Der er stadig fire dage tilbage. Kom til lommerne. Det er intet at tabe.  


Ingen kommentarer: