Blogger Widget

tirsdag den 24. december 2013

Glædelig jul. Mod Strømmen sender 2. juledag


Julen bliver mild og blæsende. Jeg skal fejre den på Bakkegården. Det hedder den faktisk. And og flæskesteg. Om vi når julegudstjenesten i den lokale sognekirke ved jeg ikke. Dele af familien tropper op. Det må næsten være nok.

Og husk nu, at det er nye tider. Vi behøver eksempelvis ikke at være til stede i radiostudiet for at sende. Derfor kommer der, 2. juledag, mellem kl. 18-20, en udsendelse om 2013 i genudgivelser, ’first time on vinyl’, boxsets, tidligere uudgivet materiale, osv., som vi optog først i december.

Lyt med 98.9 FM eller stream programmet direkte.

Til slut en julesang. Skønt, jeg de seneste dage, har hørt Nick Lowes fremragende nye juleplade, ‘Quality Street’, og Dylans nyklassiker, ’Christmas In The Heart’, så er det en helt anden sanger/sang, der har bidt sig fast. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg også har set to julefilm. Begge fra firserne, begge med Darlene Love. I den ene, ’Dødbringende Våben 1’, der godtnok foregår under højtiden, men ellers ikke har meget med den at gøre, spiller hun Danny Glovers hustru, Trish Murtaugh. Den anden, ’Gremlins 1’, åbner med Loves ‘Christmas (Baby Please Come Home)’ fra ‘A Christmas Gift For You From Philles Records’. 

Glædelig jul.


BEAT 2013-listerne fortsætter de kommende dage.

Ingen kommentarer: