Blogger Widget

mandag den 30. januar 2017

Birds In Flight i Mod Strømmen


Hvornår kan man tale om et debutalbum? Grænserne er efterhånden blevet mere eller mindre flydende. Digitale debuter er vist ligeså accepterede som fysiske. De næste tre uger får Mod Strømmen besøg af navne, der alle har musik liggende på nettet, men som sikkert ikke selv vil bruge etiketten debut. Det er alt for tidligt.

Vi begynder med Birds In Flight, der lagde en demo online i oktober sidste år. Bandet har tidligere været omtalt her på siden. Lad mig genopfriske, hvad Jan Damage Petersen skrev, i begyndelsen af januar:

”Nogle af medlemmerne fra det pragtfulde hc-punk band, Love Potion, bevæger sig her i en helt anden retning. Min første tanke var Teenage Fanclub fra deres ’Bandwagonesqu’"-æra (der som bekendt var årets plade i ’91). Det gør en gammel Fannies-fanboy, som undertegnet helt blød i knæene. Knasende sprøde guitarer ala Neil, vokalharmonier, der sidder lige i skabet, pop-hooks, som bør appellere til enhver, der kan lide Chilton. Ligesom Fannies ikke gav en flying fuck, hvad angår tidens trend, såsom grunge, shoegaze eller madchester. Så giver Birds In Flight heller ikke en flying fuck for, hvad der foregår lige nu. De spiller bare fandens sprød rockmusik, så det synger i himlen. Jeg er fan!”

Jeg er også fan, så stil ind nu på torsdag, d. 2. februar (kyndelmisse), på enten 98.9 FM eller via den direkte livestream. Som noget nyt kan man ligeledes fange radiosignalet på Tunein.

Birds In Flight og Big Mess spiller opvarmning for amerikanske Cymbals Eat Guitars, når de besøger Stengade, fredag d. 17. februar.

Øverst: Lysbugede knortegæs i flugt.

Ingen kommentarer: