Blogger Widget

tirsdag den 17. januar 2017

Tema om nyere australsk rockmusik i Mod Strømmen


Kan man tale om en særegen australsk scene i disse år? Måske er der tale om flere lokale scener? I så fald, er der så en form for rivalisering mellem millionbyerne Sydney, Melbourne og Brisbane? Eller er de mange eminente rockorkestre fra downunder en del af dét, man kan kalde verdensomspændende tendenser. Jeg ved det ikke. 

Der sker ikke desto mindre ting og sager dernede, som bliver forholdsvis stedmoderligt behandlet herhjemme. Okay, Tame Impala er store, King Gizzard & The Lizard Wizard er også et populært navn. Men hvad med Royal Headache, Bed Wettin' Bad Boys, Blank Realm, Eddy Current Suppression Ring, Total Control, Scott & Charlene's Wedding, Ausmuteants, Tyrannamen og så videre og så videre. Der er mere end rigeligt at tage fat på.

Lyt med nu på torsdag, hvor Matthew Moller, der udover at slå på trommer i Less Win, også har kørt et radioprogram i Australien gennem adskillig år, og Jan Damage Petersen, Mod Strømmens egen hoodoo guru udi Oz., formentlig kommer svarene på ovenstående spørgsmål en smule nærmere

Stil ind, kl. 18.00, d. 19 januar, på enten på 98.9 FM eller via den direkte livestream. Som noget nyt kan man også fange radiosignalet på Tunein.

Ingen kommentarer: