Blogger Widget

torsdag den 28. september 2017

Paradise Daily Records fra 2014 og frem til i dag

Om et par timer går Australien II i luften. I den første udsendelse, havde vi ikke plads til al den eminente musik fra downunder, som vi havde medbragt. Om der kommer én Australien III, er et dumt spørgsmål. Selvfølgelig gør der dét! Eller sådan står sagerne under alle omstændigheder et par timer før programstart. Jeg er en smule desperat, jeg aner nemlig ikke, hvad jeg skal tage med, endsige spille i temaudsendelsen.

Tidligere i dag, læste jeg, op på etableringen af Sydney-labelet, Paradise Daily Records. Afsættet er i sig selv ganske beskedent. Det var købet af en dobbelt kassettebåndoptager i en genbrugsforretning, der fik Jaz Brooking i gang. Da hun havde fundet ud af, hvordan den fungerede, begyndte hun, at spørge bands om de ville udgive bånd på hendes nye selskab. Det ville de gerne. 

På de tre år selskabet har eksisteret er det blevet til mange kassettebånd. Blandt artisterne er der flere navne, som figurerer i mit næsten uoverskuelige udvalg til aftenens udsendelse. Lad mig nævne UV Race, Low Life (dem spillede vi godt nok i Australien I), M.O.B, Kitchen's Floor, Sex Tourists, The Rangoons mv.

Forleden offentliggjorde Paradise Daily Records denne flyer med selskabets udgivelser: 


Ingen kommentarer: