Blogger Widget

tirsdag den 20. november 2018

Shiny Darkly i Mod Strømmen


Er det virkelig fire år siden, at Shiny Darkly var på besøg med debutpladen ’Little Earth’? Det fortæller arkivaliesamlingen under alle omstændigheder. Nevermind, der kom en filmrolle på tværs, et nyt band, en langvarig indspilningsproces, efterbehandling og sikkert et væld af andre hændelser, jeg ikke behøver at vide noget om.

I september udsendte trioen så endelig ’Bronze’, som mange steder bliver set som et mere modent værk. Ordet ”identitetskrise” er også blevet brugt om det. Det vil jeg ikke gå dybere ind i. Bare sige, at udtrykket på ’Bronze’ er langt mere varieret end på de tidligere udgivelser. Bandet har ikke helt lagt den såkaldte post-punk bag sig, men der er arbejdet med flere genrenuancer og stilfacetter. Albummet spænder fra eksperimenterende og velgennemtænkt artrock over modig dansepop til mere eller mindre angstfremkaldende vovestykker.    

Shiny Darkly har selv produceret pladen i samarbejde Jens Benz og Nis Bysted:


Kristoffer Bech og Mads Lassen har to gange tidligere repræsenteret Shiny Darkly i Mod Strømmen. Dels i september 2012, dels i april 2014. Playlisterne fra dengang finde man her og der. Nu på torsdag, d. 22. november, kommer de begge forbi igen. Stil ind, kl. 18.00, på enten 98.9 FM eller via Tunein eller den direkte livestream.

Ingen kommentarer: