Blogger Widget

søndag den 17. marts 2013

Hell Ahoy i Mod Strømmen


Den hårde del af rockspektret har været rigt repræsenteret i radioprogrammet Mod Strømmen i årets første måneder. Hell Ahoy stikker heller ikke op for bollemælk. Trioen var tænkt som en engangsforeteelse, et supportjob for amerikanske Dope Body og farvel og tak. Efter koncerten kunne de tidligere og nuværende medlemmer af bl.a. Marvins Revolt, Rising, Imagine I Had Hands og The Binnacle List, ikke slippe det fandenivoldske drive de havde fundet. De gik i studiet og indspillede ep’en ’Hell A Horse’, med seks numre på blot atten minutter. Bandnavnet lånte de fra et track af københavnerkvartetten, Menfolk.

Hvor befinder Hell Ahoy sig musikalsk? I forhold til Dope Bodys flydende, lettere eksperimentale, punkede støjrock, så har de mere kant, udtrykket er bidsk, primalskrig, riff og guitarfeedback går i ét på de forholdsvise korte skæringer. Hvor det så efterlader bandet med hensyn til inspirationskilder, vil jeg lade stå hen i det uvisse, indtil på torsdag, d. 21. marts. Lyt med mellem kl. 18-20 på 98.9 FM/ 98.8 Hybrid.


Hell Ahoy holder releasefest på ’Hell A Horse’ på Bakken i Kødbyen, lørdag d. 23. marts, kl. 20.00. Fra mandag, d. 25. marts, kan pladen købes via PlayRec.

Ingen kommentarer: