Blogger Widget

onsdag den 17. maj 2017

Martin Newells Oddcast...


…is a casual adventure in listening from the man who brought you the underground wonderground of The Cleaners from Venus.”

Herhjemme er Martin Newell mest kendt for netop nævnte The Cleaners From Venus. Hans fine og til dels oversete hjemmestudie- og kassettebåndsprojekt, som han dannede i begyndelsen firserne, efter at være blevet taget godt og grundigt i røven af et stort pladeselskab. Indenfor de seneste år, har han også arbejdet under navnet, ligesom flere af de tidlige kassetter er blevet genudgivet. I England er han mest ligeså kendt for at være bidragsyder af poesi til The Sunday Express, have en ugentlig klumme i East Anglian, digtsamlinger, erindringer, samt hans samling af anekdoter og historiske oplysninger om hans elskede Wivenhoe, en lille by i det nordøstlige Essex.

For et års tid siden, havde han premiere på et af sine seneste tiltag,  Martin Newell's Oddcast. Og ja, podcasten er sær i ordets allerbedste betydning. Musikvalget er en blandet landhandel, så at sige. Dr. Feelgood over Edith Piaf, Toots Thielemans, Focus og The High Llamas til Pink Fairies, Elvis Costello og Ian Dury & The Blockheads.


Ingen kommentarer: