Blogger Widget

tirsdag den 15. marts 2016

Childrenn i Mod Strømmen


”Vi har … alle fire oplevet, både det gode og det dårlige ved at have gjort musikken til en slags levevej. Det er også derfor, at vi holder fast i at lave lige præcis den musik, vi brænder for. Uden at have synderlig lyst til at lefle for nogen eller noget som helst. I kraft af vores samlede erfaring, falder det os temmelig nemt at komme igennem diverse processer, såsom at skrive sange.”

- guitarist Manoj Ramdas, i et interview her på siden, om samarbejdet i den garvede kvartet Childrenn, der udsendte debutpladen, 'Animale', i begyndelsen af marts.

Udover Ramdas fra The Good The Bad, SPEkTR, The Raveonettes, Sort Sol mv., består bandet af Jakob Brixen fra Mechanical Bird, Kloster og Hymns From Nineveh, Jakob Krogh Jørgensen fra Psyched Up Janis og Rune Nugge Kristensen fra Powersolo.

Anmeldelserne er så småt begyndt at dukke op. Dem kan de kun være stolte af.

Nordjyske skriver: ”Det er et af de få album, man kan høre fem gange i træk uden at blive træt af det.” 

Gaffa kalder ’Animale’: ”…en af årets bedste danske rockudgivelser. Animale føles som et værk, hvor de store ambitioner fra begyndelsen har været i top. De er blevet indfriet til fulde og realiseret i en ulmende mørk rocklyd med elementer af garage og pulserende krautrock, hvor Manoj Ramdas filmiske guitarlinjer hersker ufortrødent.”

GFR er enig: ”I min optik har Childrenn begået årets mest interessante og vel også på sin vis, nyskabende album. De formår at sammensætte elementer fra forskellige grene af rocken til en helt speciel blanding, som for det første fungerer enormt godt og ikke mindst, har en unik og international lyd over sig.”

Nu på torsdag, d. 17. marts, gæster bandet Mod Strømmen. Stil ind, kl. 18.00 på enten 98.9 FM eller via den direkte livestream.

Her den officielle musikvideo til ’Handcuffed’, der er lavet af Sebastian T.W Kristiansen, som mange kender fra The Setting Son, The Mayflower Pussyfarm, Emma Acs mm.


Ingen kommentarer: