Blogger Widget

onsdag den 30. november 2011

1. december. ’Død og status’, The City Kill m.v.

Julemåneden begynder med manér. Når der er blevet lavet mad, spist og vasket op under radioprogrammet med Mellemblond i Mod Strømmen, er der, hvis det alene stod til undertegnede, ingenting at betænke sig på.

I Poesiens Hus, kan man opleve Bo Hr. Hansens talende jeg fortælle om det skrivende jeg, ikke det skrigende. Manuskriptforfatter med meget mere, Bo Hr. Hansen, der først dropper ’hr.’, den dag Lars von Trier, ikke længere bruger ’von’, udsendte tidligere i år den aldeles glimrende digtsamling, ’Død og status’. Det begynder kl. 20 i Gothersgade 89.

Bagefter kan man slå et kort smut forbi Bakken i Kødbyen, hvor Torchlight, Melting Walkmen, Katten og Immigrants spiller, før den igen står på ”litteratur” i KB18. I hvert fald, hvis man skal tro den hårdtslående københavner-kvartet, The City Kill, beskrivelse af sig selv. Og det skal man jo. De tager bl.a. afsæt i forfattere som William Faulkner og Flannery O'Connors gotiske sydstatsunivers, tilsat lige dele The Birthday Party, Crime & the City Solution, Nico og The Gun Club. Ingen dårlig cocktail.

Rockende Radio Saigon med en besætning af to guitarister, en bassist og en trommeslager, står også på programmet. Det samme gør den nye trio Hand Of Dust, der involverer folk fra Sexdrome og Torchlight.

Dørene åbner kl. 21, men mon ikke man kan tillade sig at komme et par timer for sent og alligevel nå det hele? Velbekomme!

Ingen kommentarer: