Blogger Widget

mandag den 27. oktober 2014

Total Heels i Mod Strømmen


Totals Heels koncert i Stengade i fredags var tænkt som en releasefest. Publikum fik dog ikke andet end et særdeles velspillende band at gå hjem på. Debutpladen var nemlig ikke ankommet fra presserriet. Jeg har imidlertid hørt den. Det har gæsteskribent hos Borderline Magazine, Anders Hjortkær-Rask, også:

”Total Heels er et nyt band, født i asken af Lack – Danmarks nok sejeste post-hardcore-outfit, hvis du sku’ spørge fra nogen.

Det er frisk-fra-cementjunglen-rock med punk-energi samt lidt soul-feeling. Trommer og guitar, tjek. Ingen bas til gengæld – de har rullet et Hammond-orgel ind i stedet. Og her kommer esset: en rastløs newyorker-poet helt i front.

Total Heels har i Jason Orlovich dét, som de fleste bands drømmer om: en fantastisk frontmand. Han er lige dele indpisker og romantiker. Han er insisterende fabulerende. Det er ikke rigtig sang, det er ikke rigtig recitation. Det er som en strøm af ord, der opstår her og nu – og du holder vejret for at få hvert et ord med.

Og musikken – nå ja, musikken er der selvfølgelig også – er som en festlig lørdag aften. I rockens tegn, vel at mærke. I alverdens stuer kan du danse til “I Don’t Know What to Do with My Hands” (en sang der bl.a. handler om starten på Total Heels), mens du kan smide næven i vejret til det uafrystelige alterna-hit “It Starts With a Bang” (jeg udfordrer dig: giv den et lyt og prøv så at sende den ud af hovedet igen. Imponerende svær øvelse). Det bliver næsten for yndigt i orgel-sjæleren “To the Delicates”, var det ikke for den eftertænksomhed, der hele tiden ligger på lur bag det umiddelbare. Og fik jeg nævnt, at saxofon blev gjort cool igen i lukkenummeret “Go Hard, Roll Soft”?...”


Jeg ved ikke i hvilken form Total Heels dukker på torsdag, d. 30. oktober. Frontmand Jason Orlovich har meldt sin ankomst og han tager vistnok en stak af sine digte med under armen. Derudover har jeg ikke den fjerneste anelse om, hvad der kommer til at ske. Men det sker mellem, kl. 18 – 20, på enten 98.9 FM eller den direkte livestream.

Ingen kommentarer: