Blogger Widget

mandag den 4. marts 2019

Næste Klub Soja: OWMI + The Courettes

”OWMI

Københavnske OWMI er et navn, man bør holde øje med! Bandets bagmænd og sangskrivere er guitarist Jakob Miang og sanger Bashir Billow, som altid har prioriteret friheden til eksperimentet i deres musik. Nu efter næsten 10 år i musiklaboratoriet bliver resultaterne præsenteret for et større publikum.

Og hvilke resultater! Glæd dig til en moderne kantet soul/R&B lyd, som man sjældent oplever fra dansk side; lyden er dynamisk og trækker på inspiration fra Øst-Afrika og Brasilien med et lækkert flow, off-beat-rytmer og skæve rytmiske forskydninger. Associationerne flyder frit, men selvom Frank Ocean, Vampire Weekend, Kendrick Lamar kan nævnes her, er OWMI helt bestemt deres egne.

The Courettes

Duoen The Courettes består af brasilianske Flavia Couri på vokal og elektrisk guitar samt danske Martin Couri på trommer og percussion. Stilen er nedbarberet og heftig garagepunk, spillet så splitternøgent, at parret får tomandsorkesteret The Black Keys til at lyde som et poleret, radiovenligt og kalkuleret poprockband.

The Courettes spiller rå, minimalistisk og energisk rock’n’roll, der vækkede nostalgiske minder om 60’ernes garagerock og protopunkbands som The Kinks og The Sonics såvel som 2000’ernes ubestridte garagerock-ambassadører, The White Stripes.

Se dem live og oplev den voldsomme energiudladning i deres korte og primitive kompositioner, hvor alt fedt er skåret fra.”

 -  snuppet fra eventsiden på Facebook. Og det er altså på fredag, d. 8. marts, at 2019s første Klub Soja finder sted.

Ingen kommentarer: