Blogger Widget

søndag den 29. maj 2011

Bad Afro i Mod Strømmen

I de næste fire programmer i Mod Strømmen er der en rød tråd. Frem til sommerferien får vi besøg af nogle af de små og uafhængige plademærker, der er repræsenteret i Yourspace-teltet ved årets Roskilde Festival. Vi begynder Kristi himmelfartsdag med Bad Afro og Lars Krogh, som har lovet at tage nogle kuriositeter med fra bagkataloget. Dertil kommer vi nok til at høre nyt fra On Trial og The Telstar Sound Drone og hvad der nu står til udgivelse henover sommeren og ind i efteråret.

Vi bliver en stund ved omtalte navne. The Telstar Sound Drone holder release på deres nye single ’Mirror Pieces’ i morgen, kl. 19.00, i baren Kronborggade 3. Den er god nok, det hedder udskænkningsstedet faktisk. Adressen siger sig selv.

On Trial er også aktuel med et par singler, bandets allersidste. De udkommer vistnok kun i 500 eks, men så er de fleste af coverne også håndkolorerede af bandet, og dem de ikke selv kunne overkomme, rekvirerede de en snes børn til at tegne og farvelægge. På fredag, d. 3. juni, spiller orkestret afskedskoncert på Loppen.
Foto: Hobitten

Dragontears har for længst meddelte, at de er gået hvert til sit. Det skal dog ikke afholde os fra at linke til deres sidste koncert, som de spillede ved Roadburn Festivalen i april i Tilburg i Holland.

Med denne kompakte informationsmænge, vender vi afslutningsvis tilbage til hovedærindet. Lyt med, når Lars Krogh fra Bad Afro besøger Mod Strømmen. Det sker mellem kl. 18-20, nu på torsdag, d. 2. juni. (98.9 FM / 98.8 Hybrid)

Ingen kommentarer: