Blogger Widget

mandag den 6. december 2010

Peter Seeberg og Charles Wallace

Ugen byder på et par mindre og særdeles interessante arrangementer. Onsdag præsenterer Forfatterskolen en udløber af den fejring af Peter Seeberg, der foregik ved Vadehavet i september, hvor en lang række forfattere læste op af Seebergs bog ’Ved Havet’. Der er ikke sat starttidspunkter på de enkelte optrædende, men følgende har meldt deres ankomst. Improbandet Red Shifter, folkorkesteret Kloster, spoken word m.v. ensemblet Bigum/Munck/Skjold/Munck, samt det dugfriske samarbejde mellem digter, musiker og lydkunstner Morten Søndergaard og digter, sanger og guitarist i bandet The Liquid, Nicolaj Stochholm. Just nævnte har snart en ny digtsamling ude. Det begynder kl. 17.00

Torsdag inviterer Reverend Shine Snake Oil Co. til endnu en aften dedikeret til rootsmusik og den amerikanske tradition. Det sker i Mojo Blues Bar i Løngangsstræde fra kl. 20.00. Med sig har de amerikanske Charles Wallace, der opfindsomt har kaldt sin stil electro-akustisk folk-a-delica. Her spiller Wallace ’Meet You Too’, en tidlig april morgen 2010 på Christiania.



Slutteligt et link til ’Tag Solen Ned’ og ’En Sandhed', som trioen Syreregn, som radioudsendelsen Mod Strømmen havde besøg af for et par uger siden, har lagt ud til fri download.

Ingen kommentarer: