Blogger Widget

mandag den 8. september 2014

o0SOLO0o i Mod Strømmen


I foråret præsenterede Christianshavns Beboerhus’ nye booker, Andreas Pallisgaard, en række koncerter under navnet, o0SOLO0o. Kortfattet handlede det om at sætte to musikere sammen, der ikke har optrådt sammen tidligere. Det førte til interessante konstellationer som Kristoffer Munck Mortesen fra Mellemblond og Nicolai Koch fra PRE-Be-UN og Oh No Ono, Anders Hjernø fra Tidlige Armbånd og Kasper Them Larsen aka. FAR (Af Med Hovedet) og Nils Gröndahl fra blandet andet Under Byen og Mads Forsby fra Girls In Airports, Frisk Frugt mv. Bare for at nævne nogle stykker.

Efterårets programrække begynder nu på fredag, d. 12. september, med Bjørn Svin og den belgiske lydkunstner Miaux. Hvorefter der dukker nye spændende pardannelser op, et par gange om måneden, frem til december. Men det kan man jo selv se på flyeren.

Nu på torsdag, d. 11. september, kigger Andreas Pallisgaard, forbi Mod Strømmen, til en snak om idéen bag o0SOLO0o, konstellationerne og hvad der elles falder os ind. Hvis der er nogen, der ikke er klar over dét, så er Pallisgaard også hovedmand i psychfolk, surfrock, krautrock, afropop, synthpop og så videre kvartetten, Pinkunoizu. 

Lyt med mellem kl. 18 – 20, på enten 98.9 FM eller via livestream.

Ingen kommentarer: